Tramitació de llicències

Cos

D’acord amb la reglamentació vigent, tots els i les esportistes que participin en competicions oficials de la FCN hauran de disposar de la llicència federativa corresponent, una per a cada disciplina esportiva que practiquin. Així mateix i per donar compliment al que estableix el Decret 58/2010, tots els i les esportistes que estiguin sota la vostra disciplina (encara que només realitzin entrenaments) cal que tinguin la preceptiva llicència federativa que dóna cobertura als accidents esportius. Al mateix temps els clubs, per a participar en competicions oficials, hauran de disposar d’un tècnic degudament inscrit en el ROPEC i tenir tramitada la corresponent llicència federativa. Caldrà també tramitar la llicència per a tot aquell personal (delegats o delegades de camp i d’equip, sanitari, auxiliar) que hagi d'intervenir en les competicions oficials.

Els diferents tipus de Llicències són:

a) Anual. Habilita per participar en totes aquelles competicions del calendari oficial de la FCN.

b) Temporal natació d’estiu. Habilita als esportistes (nedadors i nedadores) per participar en totes aquelles competicions del calendari oficial de clubs de la FCN, que tinguin lloc entre el dia 1 de juny i el dia 30 de setembre de cada temporada. AQUESTA LLICÈNCIA NO ÉS VÀLIDA PER A PARTICIPAR EN CAMPIONATS, COPES I LLIGUES DE NATACIÓ DE CATALUNYA, COMPETICIONS D’ESPORTISTES MÀSTER, PROVES D’AIGÜES OBERTES NI TRAVESSIES

c) Temporal travessies. Habilita per la categoria d’esportistes màsters als esportistes (nedadors i nedadores) per participar en totes aquelles travessies del calendari oficial de la FCN, que tinguin lloc entre el dia 1 de maig i el dia 30 de setembre de cada temporada. AQUESTA LLICÈNCIA NO ÉS VÀLIDA PER A PARTICIPAR EN COMPETICIONS DE NATACIÓ, CAMPIONATS DE CATALUNYA, COPA CATALANA DE FONS, NI PER A LA PUNTUACIÓ DEL CIRCUIT CATALÀ DE TRAVESSIES.

 

https://www.aquatics.cat/politicaprivacitat

Normatives i notificacions oficials Última modif.
doc Normativa Llicències 2019-2020 24/10/2019
doc Normativa tramitació i validació llicències 2019-2020 24/10/2019

Per consultar el barem de clubs clicka aquí

 
PORTAL LEVERADE

Tramitació llicències

https://help.leverade.com/licencias/alta-de-licencias-e-inscripciones-por-clubes

Inscripcions a competicions natació i artística
https://help.leverade.com/gestion-de-participantes/como-realizar-inscripciones-a-una-competicion-de-tipo-eventos


Competicions de natació 
https://help.leverade.com/configura-tu-competicion/configurar-y-gestionar-competiciones-de-natacion

 
MEET MANAGER