Escola de Tècnics

ESCOLA DE TÈCNICS. FORMACIÓ - Nous cursos de Nivell 2 (tecnificació esportiva) en Natació i Natació Artística

Data publicacio
Foto
Body

La Federació Catalana de Natació a través del seu departament de Formació ja té preparats per a principis del 2022 dos nous cursos de Nivell 2. Aquests cursos donen la titulació d'entrenador de nivell mitjà, o sigui tecnificació esportiva. 

ESCOLA DE TÈCNICS - Informació sobre titulacions necessàries per a poder exercir com a tècnic a Catalunya

Data publicacio
Foto
Body

La Federació Catalana de Natació ja fa anys que treballa en una de les línies estratègiques essencials per l'èxit esportiu i un dels puntals de les estructures de cada esport, i és la formació dels tècnics esportius.

Cursos Nivell II

Nivell 2 Cursos per a la realització del bloc específic i període de pràctiques.
Juntament amb el bloc comú (adreçar-se a l'Escola Catalana de l'Esport) s'aconseguiria la  titulació de nivell 2 de Natació o Waterpolo o Natació Artística, per l'entrada al ROPEC (Registre de Professionals de l'Esport a Catalunya) en els perfils de entrenadors de nivell mitjà (Tecnificació esportiva) de l'esport escollit.

Cursos Nivell I

Nivell 1. Cursos per a la realització del bloc específic i període de pràctiques.

Juntament amb el bloc comú (adreçar-se a l'Escola Catalana de l'Esport) s'aconseguiria la  titulació de nivell 1 de Natació, per l'entrada al ROPEC (Registre de Professionals de l'Esport a Catalunya) en els perfils de Monitor de Natació i entrenadors de nivell bàsic (iniciació esportiva) de Natació, Waterpolo, Natació artística i Salts.