Natació Artística

NATACIÓ ARTÍSTICA GWANGJU - Tres medalles i el podi una mica més a prop

Data publicacio
Foto
Body

Acaba la natació artística als Mundials de Natació de Gwangju 2019 amb un gran paper de la selecció estatal que, formada per 9 nedadores catalanes, ha aconseguit pujar 3 vegades al podi i escurçar distàncies amb els equips rivals respecte les darreres competicions.

NATACIÓ ARTÍSTICA GWANGJU 2019 - Duet i equip, cinquè i sisè del món

Data publicacio
Foto
Body

Avui l'equip lliure ha tancat la seva actuació al Mundial de Gwangju 2019. Les noies de Mayu Fujiki han nedat avui la seva última prova d'equip i han acabat sisenes amb una molt bona puntuació de 91.4000, que les deixa només a una dècima de les italianes que han estat cinquenes.

NATACIÓ ARTÍSTICA GWANGJU 2019 - Ona Carbonell la dona amb més medalles als Campionats del Món

Data publicacio
Foto
Body

Ona Carbonell ha escrit una nova pàgina a la història de la FINA, amb 23 medalles s'ha convertit amb la dona que té més medalles en Campionats del Món. La dada es va confirmar amb la medalla 22, que és el bronze que es va penjar amb la rutina de Highlight, juntament amb les seves companyes.

NATACIÓ ARTÍSTICA GWANGJU 2019 - Sisenes en equip tècnic amb 4 catalanes

Data publicacio
Foto
Body

Avui a Gwangju era el torn per la final d'equip tècnic en natació artística. Una final a on ha competit l'equip espanyol amb 4 catalanes a les seves files. Berta Ferreras, Paula Ramírez, Txell Mas i Iris Tió juntament amb les seves companyes han acabat sisenes amb 90.2500 punts.