FEDERACIÓ - Assemblea General Ordinària

Data publicacio
Secció
Foto
Assemblea General Ordinària
Body

Avui, 20 de juny de 2022, just el dia que es compleixen 100 dies de la presidència de Ramon Bosch i de la nova Junta Directiva, la FCN ha celebrat la seva Assemblea General Ordinària a l’auditori del Consell Català de l’Esport.

L’Assemblea ha aprovat tots els punts de l’ordre del dia: La memòria del Pla d’Actuació del 2021, la memòria econòmica i l’estat de comptes del 2021 i el calendari de competició pel 2022-2023.

El punt més especial de l’ordre del dia, era el punt núm. 9, aquell a on s’ha demanat l’aprovació perquè Enric Bertrán, ex-president de la FCN i responsable de la presidència en els últims 14 anys, esdevingui President d’Honor de la Federació Catalana de Natació. L’Assemblea ho ha aprovat per unanimitat, convertint, d’aquesta manera a Enric Bertrán en el primer i únic President d’Honor de la nostra entitat. Bertrán va ser 14 anys President de la FCN i 11 vicepresident. En els anys de presidència la natació catalana i la ciutat de Barcelona s'han convertit en una referència aquàtica internacional, essent la seu de grandíssimes competicions com el Mundial del 2013, l'Europeu de waterpolo del 2018, les finals 6 i 8 de waterpolo de la LEN Champions League, les World Series i el Pre-olímpic de natació artística i com no Enric Bertrán ha estat el President del Centenari de la FCN. 

eb president honor