NATACIÓ - Sergio de Celis, nou líder del Circuit Català de Trofeus de Natació

Data publicacio
Secció
Foto
sergio de celis
Body

El Circuit Català de Trofeus de Natació té un nou líder de la classificació general. Després d'aquest diumenge, quan s'ha nedat el Trofeu Ciutat de l'Hospitalet, les tornes al capdavant de la classificació han canviat una mica. Si abans d'aquesta penúltima cita del Circuit la líder era Marina Garcia, ara qui va davant és el nedador del CN Sabadell Sergio de Celis. En segon lloc hi ha la nedadora del CN Sant Andreu Lidón Muñoz i Marina Garcia del CN Sabadell ha baixat a la tercera posició. 

La nova edició del Circuit Català de Trofeus de Natació té una classificació general conjunta i mixta a on puntuen pels premis econòmics els 25 primers. A més a més, només poden puntuar per estar entre els 25 primers tots aquells nedadors i nedadores que hagin participat com a mínim en 5 trofeus. Entre els 25 primers classificats es repartiran els 24.000 € de dotació econòmica que té aquesta nova edició del Circuit Català de Trofeus de Natació. 

La classificació final es coneixerà a l'última prova del Circuit Català de Trofeus de Natació que serà del 30 de juny al 3 de juliol el Trofeu Ciutat de Mataró i per tant encara hi ha molts nedadors que poden puntuar i sumar les 5 proves que necessiten per entrar al top 25 del Circuit. 

 

CLASSIFICACIÓ GENERAL - CIRCUIT CATALÀ TROFEUS DE NATACIÓ