WATERPOLO - Clínic de waterpolo: La defensa en zona

Data publicacio
Secció
Foto
clinic wp
Body

La direcció tècnica de waterpolo de la FCN ha organitzat aquest dissabte passat un nou clínic de waterpolo. Les instal·lacions del CAR de Sant Cugat han estat l'escenari de la formació.

El clínic portava per títol: "La defensa en zona" i estava dirigit a tècnics de categories edats, especialment per cadets i juvenils, tot i que la participació era oberta. Ha estat una nova acció de formació específica de la direcció tècnica de waterpolo amb la col·laboració de la RFEN, ja que el clínic el van impartir Jordi Valls de la FCN i Mirko Blazevic de la RFEN. Està previst que es puguin fer dos clínics per trimestre. 

En aquest nou clínic els dos ponents i la FCN van explicar la importància del treball de base, dels fonaments del waterpolo,  per a després poder aplicar-ho al treball tàctic. Per aquest motiu el clínic va tenir dues parts, una teòrica i una altra de pràctica a on va quedar palès que els fonaments del waterpolo, la feina que es fa de base té una importància majúscula a l'hora de poder desenvolupar tota la feina tàctica.