WATERPOLO - ASTRALPOOL COPA CATALUNYA FEMENINA

Data publicacio
Secció
Foto
cartell copa cat fem
Body

El CN Sabadell acull demà la final de l'ASTRALPOOL Copa Catalunya de waterpolo femení. Una tarda intensa de waterpolo amb els 4 equips que aquest cap de setmana s'han classificat per la QRII de l'Euroleague. CE Mediterrani i Astralpool CN Sabadell jugaran per la medalla de bronze a les 19.30 h i el CN Terrassa i el smt CN Mataró jugaran per la medalla d'or a les 21.00 h. 

Aquesta nova temporada ens ofereix una final inèdita de l'Astralpool Copa Catalunya, mai abans s'havien trobat en una final el smt Mataró i el CN Terrassa. De fet aquesta és la segona final per les egarenques, que l'any passat van jugar contra les de Sabadell la seva primera final. Serà també la setena final de Copa per les maresmenques, que tindran una nova oportunitat de guanyar un títol que no han aconseguit mai. Per altra banda, l'Astralpool CN Sabadell serà la primera vegada en 12 anys que no arriba a la final, i per tant, el primer any que no podrà aixecar aquesta copa, en té 12 a les seves vitrines, ja que sempre que ha jugat la final l'ha guanyada. 

A la piscina de Can Llong podrem veure el millor waterpolo femení, un esport que en l'última dècada s'ha mantingut en el top 3 de les grans competicions internacionals, sense anar més lluny, aquest 2021 el waterpolo femení de casa nostra ha estat subcampió olímpic i campió del món júnior. 

 

PALMARÈS
ASTRALPOOL COPA CATALUNYA FEMENINA

2008: C.E.Mediterrani (Campió) - C.N.Mataró

2009: C.N.Sabadell (Campió) - C.N.Mataró

2010: C.N.Sabadell (Campió) - C.E.Mediterrani

2011: C.N.Sabadell (Campió) - C.N.Mataró

2012: C.N.Sabadell (Campió) - C.N.Mataró

2013: C.N.Sabadell (Campió) - C.N.Mataró La Sirena

2014: C.N.Sabadell (Campió) - C.N.Sant Andreu

2015: C.N.Sabadell (Campió) - C.N.Sant Andreu

2016: C.N.Sabadell (Campió) - C.N.Sant Andreu

2017: C.N.Sabadell (Campió) - La Sirena CN Mataró

2018: C.N.Sabadell (Campió) -  C.N.Sant Andreu

2019: Astralpool CN Sabadell (Campió) -  CE Mediterrani

2020: Astralpool CN Sabadell (Campió) -  CN Terrassa

 

 

ASTRALPOOL COPA CATALUNYA FEMENINA - Informació i resultats