FEDERACIÓ - Medalla d'or al Mèrit Esportiu a la Federació Catalana de Natació

Data publicacio
Secció
Foto
medalla or mèrit esportiu fcn
Body

La Federació Catalana de Natació ha estat guardonada amb la Medalla d'Or al Mèrit Esportiu de l'Ajuntament de Barcelona. Aquesta és la màxima distinció que pot rebre una entitat esportiva i és un honor que ens l'hagin concedit en l'any del Centenari. 

El ple de l'Ajuntament de Barcelona en data de 26 de març va acordar per unanimitat concedir el guardó a la Federació Catalana de Natació per la tasca de promoció de l'esport, pels èxits esportius assolits i per la seva contribució a la projecció de la ciutat amb la celebració, entre d'altres, de campionats del món i d'Europa que han tingut lloc a Barcelona i que han fet que aquest esport sigui un dels més arrelats a la capital catalana. 

La Federació Catalana de Natació celebra aquest 2021 el seu Centenari i entre tots i totes hem fet que la natació catalana hagi contribuït al prestigi que té Barcelona arreu i que la ciutat s'hagi sentit orgullosa de les fites aconseguides pels nostres esportistes, tècnics, jutges, organitzadors, voluntaris, dirigents i pel públic al que sempre hem sentit molt a aprop.

Gràcies a totes i tots per a fer possible aquest reconeixement en l'any del nostre Centenari.