ARTÍSTICA - Ja coneixem els dotze duets que es disputaran la plaça olímpica

Data publicacio
Foto
Preolímpic Barcelona 2021
Body

Aquesta tarda, al Preolímpic de Barcelona, hem conegut els dotze duets classificats per la final lliure de demà, on es disputaran la plaça olímpica. Els duets que han passat a la final són: Austria, Holanda, França, Bielorrússia, els Estats Units, Israel, Gran Bretanya, Liechtenstein, Alemanya, Colòmbia, Suïssa i el Brasil.

Per ara, els duets que estan classificats per Tokio 2021 són els deu que ja s'han classificat per equips: Japó, Rússia, Canadà, Egipte, Australia, la Xina, Ucraïna, Itàlia, Espanya i Grècia, i tres més que són els millors d'Amèrica, Àfrica i Àsia, sense comptar els anteriorment mencionats: Mèxic, Sudàfrica i Kazakhstan. La resta de places, nou en total, seran definides demà, on la puntuació final es configurarà amb el promig entre la competició tècnica i la lliure.

Preolímpic Barcelona 2021

 

A la prova de highligt de l'Artistic Swimming World Series, celebrat simultàniament amb el Preolímpic, el primer equip classificat ha estat el Canadà i el segon Hongria, dos equips que han pogut posar energies en altres rutines a part de les olímpiques (duet i equip), ja que les canadenques ja estan classificades i les hongareses no han optat a la pugna pels Jocs.