NATACIÓ ARTÍSTICA - L'equip lliure també plata a l'Europeu de Budapest

Data publicacio
Foto
equip lliure plata budapest 2021
Body

L'equip lliure de natació artística ha aconseguit avui la medalla de plata al Campionat d'Europa de Budapest. Les noies de Mayuko Fujiki han executat una rutina lliure basada en el viatge de Darwin a les illes Galápagos, la coreografia porta per nom :" La teoria de l'evolució de Darwin" amb música de Salvador Niebla. 

Aquesta medalla ha estat la segona que ha aconseguit l'equip en aquest Campionat d'Europa que acaba demà amb la prova de Highlight, a on la selecció no participa. Per tant, el còmput global són dues medalles en equip, el lliure i el tècnic, dues medalles en duet mixt, el tècnic i el lliure, tres de plata i l'equip tècnic de bronze. A més a més, una setena plaça en solo lliure, de la debutant Mireia Herández i una 6a plaça del duet tècnic format per Iris Tió i Alyssa Ozhogina. 

La selecció estatal ha aconseguit una puntuació de 91.2333, per darrera d'Ucreaïna que ha estat medalla d'or amb una puntuació de 95.0667 i el bronze ha estat per Israel amb 86.8000  que ha aconseguit la seva primera medalla en equips en un Campionat d'Europa absolut. 

La selecció estatal té una gran representació de nedadores d'artística catalanes com: Txell Mas, Berta Ferrereras, Ona Carbonell, Iris Tió, Paula Ramírez, Abril Conesa i Emma Garcia i Pau Ribes que formen el duet mixt. A totes ells i a ell, enhorabona per les medalles i a seguir millorant per a poder aconseguir en el cas de l'equip ser als JJOO de Tokyo. Per ser-hi, han d'aconseguir la classificació al pre-olímpic de Barcelona , del 10 al 13 de juny.