WATERPOLO SUPERCOPA SIX - La Final a 6 aquest cap de setmana

Data publicacio
Secció
Foto
dani lopez pinedo_acció
Body

Després de la Copa Catalunya de waterpolo,  la competició torna a les piscines catalanes. El C.N.Terrassa acollirà aquest cap de setmana la Supercopa Six, una competició que enfronta el 6 millors equips de la Divisió d'Honor masculina. Divendres es jugaran els quarts de final i els vencedors es classificaran per les semis a on els estaran esperant el  C.N.Atlètic Barceloneta i el C.N.Sant Andreu, campió de lliga i copa i subcampió de copa, respectivament. 

 

La Supercopa Six començarà divendres 7 d'ocureb a les 19.15 h amb el partit entre el Quadis Mataró i el C.N.Terrassa i el seguirà a les 20.45 h el C.N.Sabadell contra el C.N.Barcelona. Dissabte 8 d'octubre a la tarda es jugaran les semifnals a les 16.30 h el C.N.Sant Andreu s'enfrontarà al campió del Sabadell - Barcelona i a les 18.00 h serà el torn del C.N.Atlètic Barceloneta que jugarà contra el guanyador del Mataró - Terrassa. La final es jugarà diumenge 9 d'octubre a les 12.00 h i es podrà veure per ESPORT 3 i TELEDEPORTE. 

 

Tota la informació de la SUPERCOPA SIX la trobareu clickant aquí

 

La competició de waterpolo seguirà amb la Supercopa femenina que es jugarà el 15 d'octubre a les 13.45 h a la pisicna del C.N.Mataró i enfrontarà l'equips amfitrio de La Sirena Mataró amb el C.N.Sabadell, com a campió de la Copa de la Reina el primer i campió de lliga el segon.