NATACIÓ - CN Sant Andreu seu del Gran Prix Internacional Trofeu Alejandro López

Data publicacio
Secció
Foto
GRAN PRIX SANT ANDREU 21
Body

Aquest cap de setmana la natació absoluta catalana s'ha reunit a la piscina Pere Serrat per nedar al Gran Prix Internacional Trofeu Alejandro López. En aquesta competició els nedadors i nedadores del CN Sant Andreu de més rellevància internacional hi han participat com Jèssica Vall o Àfrica Zamorano, noms com Marina Garcia del CN Sabadell o Miguel Duran del CN Terrassa també han estat a la Pere Serrat amb tot el gruix de la natació catalana, que a poc a poc torna a prendre el pols a la competició. Portugal ha estat un dels països que ha participat, tan com a selecció i també com a clubs, per altra banda clubs d'arreu de l'Estat també han nedat aquest cap de setmana a Sant Andreu. 

Els campions per taula FINA de la competició han estat dos nedadors de la selecció de Portuga, Victoria Kaminskaya (200 m braça 2.27.21 ) i Miguel Durate Nascimiento (100 m lliures 49.71)

 

El CN Sant Andreu ha acollit una competició amb una molt bona organització, respectant totes les mesures de protecció per a la Covid-19 i complint tots els protocols que marquen les autoritats sanitàries. 

 

GRAN PRIX INTERNACIONAL - TROFEU ALEJANDOR LÓPEZ. CN SANT ANDREU