FEDERACIÓ - Reobertura de les instal·lacions, sense competició d'àmbit català en el tram 1

Data publicacio
Secció
Foto
volem competir
Body

El dilluns 23 de novembre les instal·lacions esportives poden tornar a obrir. Aquesta obertura es farà amb restriccions com les que ja s'han comunicat del 50% en les zones exteriors i el 30% en interiors i amb cita prèvia. Les piscines tant cobertes com descobertes també poden tornar a obrir, sempre complint amb les mesures de seguretat i amb la ocupació esmentada. La Secretaria General de l'Esport ha elaborat un document amb Preguntes i Respostes de com haurà de ser la reobertura en aquest primer tram de la nova desescalada. LLEGIU EL DOCUMENT  que trobareu al final d'aquesta informació. 

El què no torna encara és la competició d'àmbit català, tot i que la Federació Catalana de Natació, juntament amb tot el sector esportiu català seguirà lluitant per aconseguir tornar a la competició el més aviat possible. 

La natació catalana seguirà essent curosa amb tots els protocols de salut i seguretat establerts a les intal·lacions a més de seguir essent estricte en el compliment de totes les normes i totes les restriccions, com sempre ha fet. 

 

TANCAMENT OFICINES FCN 
La Federació Catalana de Natació també vol comunicar que les oficines seguiran tancades fins a nou avís. Per qualsevol dubte la FCN dóna tres correus electrònics a on us podreu adreçar:

TEMES GENERALS DE LA FCN: federacio@natacio.cat

TEMES ESPORTIUS: directoresportiu@natacio.cat

TEMES ADMINISTRACIÓ: direccioadm@natacio.cat

 

Documents Annexos