WATERPOLO - El ZODIAC CNAB ja coneix els rivals de la Champions League

Data publicacio
Secció
Foto
grups champions 2021
Body

Avui s'ha celebrat el sorteig de la LEN Champions League de waterpolo de forma telemàtica. El ZODIAC CN Atlètic-Barceloneta ha conegut els seus rivals en el que serà la lligueta de la màxima competició europea. Una fase eliminatòria que es jugarà en un nou format, en torneigs bombolla i 3 etapes diferents en dues ciutats diferents cada vegada. Per aquesta primera etapa, del 14 al 18 de desembre, el Grup A jugarà a Ostia i el Grup B a Budapest. 

Els mariners han quedat enquadrats en el grup B juntament amb el Jadran Herceg Novi de Montenegro, el Waspo Hannover alemany, el Dinamo Tiblisi de Georgia, el Ferencvaros hongarès i l'equip classificat de la fase prèvia (B). El primer partit dels de Barcelona serà contra el Waspo Hannover, el segon contra el Dinamo de Tiblisi i el tercer d'aquesta primera etapa a Budapest serà contra l'equip classificat de la fase prèvia (B). 

 

En aquest sentit, cal recordar que a la fase prèvia de la Champions League també hi participaran equips catalans. El CN Barcelona i el CN Terrassa. Els de l'Escullera estan en el grup A i jugaran a Siracussa i els egarencs estan al grup B i jugaran a Budapest. Les dates per la fase prèvia són de l'11 al 15 de novembre.