WATERPOLO EUROPEU 2020 - Les noies a semis i els nois a quarts

Data publicacio
Secció
Foto
Wp fem budapest 2020
Body

El Campionat d'Europa de waterpolo de Budapest 2020 entra a la recta final amb bones notícies pel waterpolo català. De moment les noies ja s'han classificat per les semifinals i els nois es juguen dimecres a les 17.30h el passe a semis contra Sèrbia.

L'equip femení, amb totes les jugadores de clubs catalans, va acabar la fase de grups com a segona de grup, fet que l'ha emparellat amb Grècia pels quarts de final. Un partit complicat que les de Miki Oca han sabut afrontar molt bé i superar amb un 9-12 magistral. Ara els tocarà jugar les semifinals dijous 23 de gener a les 17.30h contra Hongria.

Pel què fa als nois també van acabar segons a la fase de grups i han hagut de fer el camí llarg per arribar a quarts. L'equip masculí també té tots els jugadors de clubs catalans i van jugar els vuitens contra Alemanya, a qui van guanyar per 6-12. El proper partit és el del KO, guanyar-lo dona accés a les medalles. El rival, la sempre temible Sèrbia. Els quarts es jugaran dimecres 22 de gener a les 17.30h.