NATACIÓ - CN Sant Andreu campió de Catalunya de l'OPEN Trofeu Ciutat Terrassa

Data publicacio
Secció
Foto
cn sant andreu open 2020
Body

El CN Sant Andreu s'ha proclamat el club campió del Campionat de Catalunya OPEN Absolut de Natació que també és prova del Circuit Català de Trofeus de Natació XXI Gran Premi Diputació de Barcelona amb el Trofeu Jaume Cardellach. A títol individual, la nedadora Marina Garcia del CN Sabadell i el nedador Miguel Duran del CN Terrassa han estat els guanyadors del campionat OPEN.

Aquest diumenge al matí s'ha celebrat la tercera i última jornada de finals, on els nedadors i les nedadores catalanes han tornat a fer un gran paper a la piscina. Tant Mireia Belmonte com Lidón Muñoz del CN Sant Andreu han sumat dos ors més al seu palmarès de la competició, la primera a les proves de 1.500 m lliures i 200 m lliures i la segona en 100 m esquena i 50 m papallona. En 200 m braça, l'or ha estat per Marina Garcia del CN Sabadell. Pel que fa a la categoria masculina, els ors de la competició se'ls han repartit Albert Escrits del CN Sant Andreu en 1.500 m lliures, Miguel Duran del CN Terrassa en 200 m lliures i els nedadores del CE Mediterrani Joan Ballester (200 m braça), Alejandro Calderón (100 m esquena) i Alberto Lozano (50 papallona).

A la prova de relleus 4x100 estils, el CN Sant Andreu ha estat l'equip guanyador de la categoria femenina i el CE Mediterrani s'ha proclamat campió masculí.

 

RESULTATS CAMPIONAT CATALUNYA OPEN