FEDERACIÓ - El MHP Quim Torra rep als medallistes de GWANGJU 2019

Data publicacio
Secció
Foto
recepció quim torra
Body

El MHP Quim Torra ha fet avui al Palau de la Generalitat una recepció per a reconèixer els èxits dels esportistes catalans al passat Mundial de Gwangju 2019. Un total de 37 esportistes de waterpolo i natació artística han rebut el reconeixement del govern de Catalunya.

En el passat Campionat del Món de Gwangju, Corea, els jugadors i jugadores de waterpolo van aconseguir diverses fites històriques. La primera: les dues seleccions per primera vegada van jugar una final. La segona és que tots els components de la selecció tant masculina com femenina eren de clubs catalans i la tercera, que tot i no penjar-se la medalla d'or, van classificar-se pels JJOO de Tokyo 2020. L'altre èxit és el de la natació artística, a on les catalanes es van penjar 3 medalles al Campionat del Món de Gwangju. Ona Carbonell va aconseguir 3 bronzes, en solo tècnic i lliure i en rutina Highlight, medalla que comparteix amb les seves companyes: Txell Mas, Paula Ramírez, Berta Ferreras, Abril Conesa i Cecilia Jiménez .

Tots els esportistes pertanyen a clubs catalans que avui eren presents de la mà dels seus Presidents: CN Atlètic-Barceloneta,CN Sabadell, CN Terrassa, CE Mediterrani, CN Mataró, CN Barcelona, CN Sant Andreu, CN Kallípolis, CN Les Franqueses i CN Granollers.

 

wp fem         

 

wp masc

    sincro

wp beach