NATACIÓ - Comença la 21a edició del CIRCUIT CATALÀ DE TROFEUS DE NATACIÓ - GRAN PREMI DIPUTACIÓ DE BARCELONA

Data publicacio
Secció
Foto
cctn 2019
Body

Avui s'ha presentat la 21a edició del Circuit Català de Trofeus de Natació - Gran Premi Diputació de Barcelona al Palau Güell. A l'acte hi han assistit els 7 clubs que formen el circuit a més de les dues institucions implicades en el desenvolupament del circuit més antic i prestigiós de tot l'Estat. En aquest sentit, la Diputació de Barcelona ha estat present amb el seu president de l'Àrea d'Educació, Esports i Joventut, Alfredi Vega, i la Federació Catalana de Natació amb el seu President, Enric Bertrán. 

En l'acte de presentació d'aquesta nova edició, també s'han donat els premis als nedadors i nedadores campions de la temporada passada i també s'han repartit els premis als 8 primers clubs de la copa catalana. Així doncs, Sergio de Celis i Jèssica Vall han rebut el premi de campions, Lidón Muñoz i Alex Ramos han recollit el premi de segons classificats i finalment Marina Garcia i Joan Ballester han estat els tercers classificats de la taula general de la temporada passada. 

Els vuit clubs catalans premiats a la Copa Catalana han estat:

1.- CN SANT ANDREU
2.- CN SABADELL
3.- CN TERRASSA
4.- CE MEDITERRANI
5.- CN BARCELONA
6.- CN MATARÓ
7.- CN LLEIDA
8.- CN GRANOLLERS

 

El Circuit Català de Trofeus de Natació - XXI Gran Premi Diputació de Barcelona tindrà el tret de sortida d'aquesta temporada el diumenge 27 octubre al CN Minorisa amb el Trofeu Fèlix Serra Santamans. 

 

CIRCUIT CATALÀ TROFEUS DE NATACIÓ -  XXI GRAN PREMI DIPUTACIÓ DE BARCELONA