ARTÍSTICA - El CN Granollers domina el Campionat d'Espanya aleví i junior

Data publicacio
Foto
Natació Artística
Body

El CN Granollers ha estat el club guanyador de la classificació general al Campionat d'Espanya d'estiu de les categories aleví i junior.

L'equip del Vallès Oriental ha aconseguit 11 medalles en tota la competició, el CN Sabadell n'ha sumat 5, el CN Kallípolis 3 i el CN Mataró ha pujat 2 vegades al podi estatal.

En les proves aleví de solo i figures, Anna Muñoz del CN Sabadell ha aconseguit l'or i Isabel Shuang del CN Mataró la plata. En duet de la mateixa categoria, Aitana Navarro i Saioa Nogales del CN Granollers han acabat primeres, Xènia de la Puente i Anna Muñoz del CN Sabadell segones i Carla Lorenzo i Avril Maldonado del CN Granollers terceres. En equip i combo aleví, el CN Granollers i el CN Sabadell han ocupat les dues primeres places del podi mentre que el CN Kallípolis s'ha situat tercer en combo.

A la competició junior, Mireia Hernández del CN Granollers ha estat plata a les proves de solo lliure i tècnic, i Judith Calvo del mateix club ha quedat tercera en tècnic. En les dues proves de duet Martina Gras i Mireia Hernández del CN Granollers han estat campiones i Giselle Camps i Mireia Martin-Mora, del CN Kallípolis, bronze. En equip tècnic, equip lliure i combo el CN Granollers ha guanyat la medalla d'or.

La competició, organitzada pel CN Granollers, s'ha celebrat aquest cap de setmana a les piscines de Can Llong, al CN Sabadell.