ARTÍSTICA - El CN Granollers domina el podi del Campionat de Catalunya de rutines

Data publicacio
Foto
Natació Artística
Body

El CN Granollers tanca el Campionat de Catalunya de rutines per grups d'edat d'aquesta temporada amb un total de 9 medalles (7 de les quals d'or). El CN Sabadell n'ha aconseguit 10 entre aleví, infantil i junior, el Torrot CN Mataró 6 i el CN Kallípolis 5.

En categoria aleví, el podi de solo ha estat format pel CN Granollers, el Torrot CN Mataró i el CN Sabadell, el de duet pel CN Granollers 1, el CN Sabadell i el CN Granollers 2, i el d'equip ha acabat amb l'or pel CN Granollers, la plata pel CN Sabadell i el bronze pel Torrot CN Mataró.

En la prova infantil, el CN Granollers 1 s'ha imposat en solo, per davant del CN Sabadell que ha acabat segon i el CN Granollers 2 que ha quedat en tercera posició. En duet i equip el podi ha estat format pel CN Granollers en primer lloc, el CN Sabadell plata i el CN Kallípolis bronze.

En junior, el CN Granollers ha aconseguit l'or en solo, el CN Kallípolis la plata i el CN Sabadell la tercera plaça. En duet el CN Sabadell 1 i 2 s'han situat als dos primers esglaons del podi i el CN Kallípolis al tercer. En equip el CN Sabadell ha mantingut la primera posició, el CN Kallípolis ha guanyat la plata i el CN Torrot Mataró el bronze.