FEDERACIÓ - Una DIADA de la Natació Catalana amb ple absolut d'estrelles

Data publicacio
Secció
Foto
diada 2018
Body

Un any més la Federació Catalana de Natació ha celebrat la DIADA DE LA NATACIÓ CATALANA amb un ple absolut d'estrelles. I és que un any més les i els esportistes catalans han estat els protagonistes de la gala gràcies als seus èxits internacionals del 2018. 

Ahir el CAIXAFORUM va brillar amb noms com Gemma Mengual i Erika Villaécija que juntament amb Ramon Geli van rebre els escuts d'or de la FCN, la màxima distinció de l'entitat. Per altra banda, tant el waterpolo junior i juvenil que aquest estiu es va penjar medalles en totes les competicions, fins les noies i el noi de sincro amb els europeus juniors i absoluts, com Jèssica Vall i el waterpolo masculí i femení que es va penjar medalla a Barcelona 2018, van ser tots a la gala anual de la Federació convertint-la un any més amb un èxit rotund. 

A més a més, un gran nombre de clubs catalans també van estar guardonats, i entre ells, un any més el CN Sabadell que va rebre el reconeixement de Millor Club de Catalunya 2018. 

A tots i totes els premiats, moltes felicitats i a totes i tots els que ens vau acompanyar, GRÀCIES! L'any que ve ens tornarem a trobar. 

FOTOGRAFIES DIADA DE LA NATACIÓ CATALANA