WATERPOLO - Or i plata per Catalunya al Campionat d'Espanya per FFTT

Data publicacio
Secció
Foto
Waterpolo infantil
Body

La selecció catalana s'ha proclamat primera en la categoria femenina i segona en la masculina al Campionat d'Espanya Infantil per Federacions Territorials.

L’equip català femení ha acabat la competició invicte amb un gran avantatge respecte les seves contrincants. Les jugadores van acabar 11 a 1 als dos primers partits, contra Andalusia i Euskal Herria i 10 a 0 contra Murcia i Balears. A la semifinal contra la Comunitat Valenciana van tancar el marcador amb un 11 a 1 i, per acabar, a la final per l’or van superar Madrid amb un 10 a 4.

L’equip català masculí, per part seva, va guanyar el partit de quarts contra la Comunitat Valenciana (12-2) i la semifinal contra Andalusia (8-5) però no ha aconseguit superar la selecció de Madrid a la final per l’or, acabant 8 a 6 a la fase de penals.

La competició, celebrada a Elx de dijous 11 a diumenge 14 d’abril, ha tancat amb l’entrega de guardons als jugadors de la selecció catalana Alba Muñoz del CE Mediterrani i Joan Vilamajor del UE Horta que han estat designats MVP.