NATACIÓ ARTÍSTICA - Cartell espectacular el de les WORLD SERIES BCN 2019

Data publicacio
Foto
natació artística
Body

La Federació Catalana de Natació juntament amb la RFEN organitzaran aquest 31 de maig 1 i 2 de juny l'úlitma etapa del circuit internacional de natació artística de la FINA, World Series Barcelona 2019 a la piscina Sant Jordi. Una competició que donarà la classificació per a poder participar a la Super Final d'aquest circuit que serà del 14 al 16 de juny a Budapest. 

Un cop tancades les inscripcions preliminars, el cartell d'aquestes World Series Barcelona 2019 és espectacular. Rússia, Japó, Ucraïna, Espanya, Itàlia, USA estan en aquest llistat d'inscrits que converteix aquesta competició en un petit mundial, exceptuant Xina, estan tots els equips de podi mundial. Els països top d'aquest esport competiran a Barcelona sobretot en duet mixt i equip, convertint aquestes dues proves en les grans protagonistes de les World Series Barcelona 2019. Rússia, Japó, Ucraïna i Espanya estaran a la competició per equips. En duet mixt la competició serà increïble amb el duet italià, el duet rus, el duet americà i el duet espanyol. 

Sens dubte i a l'espera que es confirmin tots els noms, aquestes World Series Barcelona 2019 serà una competició d'altíssim nivell internacional i també domèstic, ja que aquesta competició és també el Campionat d'Espanya Open, Trofeo Infantas i Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona. De moment la participació és ja de 279 esportistes.

 

WORLD SERIES BCN 2019