WATERPOLO - 15ena Copa de la Reina pel CN Sabadell

Data publicacio
Secció
Foto
Copa Reina waterpolo
Body

L'Astralpool CN Sabadell s'ha proclamat campió de la Copa de la Reina Premaat 2019 per 15ena vegada, tercera consecutiva, al seu palmarès. L'equip vallesà ha defensat una gran final contra el CN Sant Andreu que ha acabat amb un 11 a 9.

La fase de quarts de final va començar amb la victòria del CE Mediterrani, que es va imposar al CN Terrassa per 5 a 7. Al segon partit, l'Astralpool CN Sabadell va guanyar al Quadis CN Mataró per 14 a 7, al tercer el CN Rubí va superar l'EW Zaragoza per 8 a 11 i, per últim, el CN Sant Andreu va tancar el quart partit amb un 7 a 17 a favor contra el CN Sant Feliu.

A semifinals, l'enfrontament entre el CE Mediterrani i l'Astralpool CN Sabadell va acabar a favor de les vallesanes (4 a 13) i el partit entre el CN Sant Andreu i el CN Rubí es va decantar a favor de les de Barcelona (6 a 14).

Finalment, a l'entrega de premis de la Copa, la jugadora Judith Forca, de l'Astralpool CN Sabadell, ha estat nomenada MVP de la competició, i Ariadna Ruiz, del CN Rubí, ha rebut el guardó a Millor Promesa, després d'anotar 10 gols durant les tres jornades de partits.

La competició s'ha disputat al CN Sant Feliu des de divendres 8 fins avui diumenge i ha comptat amb la participació de 7 equips catalans.