DELEGACIONS TERRITORIALS - Primers entrenaments conjunts de natació de la Delegació del Vallès

Data publicacio
Foto
infantil conjunt delegació valles
Body

La Delegació del Vallès de la FCN, el delegat territorial de la qual és el President del Club Natació Granollers Eduard Escandell, s’ha estrenat aquest dissabte 12 de gener amb els primers entrenaments conjunts dirigits a nedadors dels clubs de la demarcació de les categories aleví, que es van reunir al SEK Catalunya de La Garriga, i infantil, que van celebrar la seva jornada al CN Caldes.

El Club Natació Granollers, el CN Caldes, el CN Santa Perpètua, l'Europa i el SEK Catalunya, en categoria aleví van entrenar-se conjuntament amb l’objectiu de treballar aspectes tècnics de tots els estils. Els mateixos clubs van participar en categoria infantil, tenint seu a Caldes. Aquesta sessió va estar enfocada a conèixer els hàbits d’entrenament i el nivell aeròbic dels nedadors i nedadores.

“Els entrenaments conjunts en aquestes edats de formació, s’han de valorar molt positivament. El que busquem des de la Federació és apropar, tant a entrenadors com a esportistes, eines i entrenaments específics tècnics per desenvolupar amb els joves nedadors, procurant a la vegada dotar-los d’eines per a què puguin treure el millor d’ells mateixos”, comenta Escandell, qui valora molt positivament els entrenaments conjunts en aquestes edats de formació, que a més a més suposa un intercanvi d’experiències entre tècnics de diferents clubs.

 

Aquests entrenaments són només un punt de partida de diverses accions que tenen previstes tant tècnics com els clubs que conformen la Delegació del Vallès (SEK, Santa Perpètua, Rubí, Parets, Pinetons Cardedeu, Cerdanyola, Caldes, Badia, Sabadell, Terrassa, Europa i Granollers). La següent trobada serà el proper 9 de febrer, on els benjamins realitzaran un entrenament conjunt al CN Europa de Sant Cugat.