SINCRONITZADA - C.N.Kallipolis campió d'Espanya absolut

Data publicacio
Foto
podi sincro. granollers i kallipolis infantas 2016
Body

La natació sincronitzada catalana s'ha citat aquest cap de setmana a Alacant per a participar al Campionat d'Espanya absolut i infantil de natació sincronitzada. A més a més, també s'ha celebrat la competició internacional a on el duet olímpic format per Gemma Mengual i Ona Carbonell han ensenyat les seves coreografies olímpiques i han pujat al capdamunt del podi. 
 
En el cas de la competició absoluta el C.N.Kallipolis n'ha estat el campió aconseguint la medalla d'or en duet, equip i combo. El C.N.Granollers ha acompanyat al club de Barcelona al podi absolut de combo amb la medalla de plata i el C.N.Sabadell també ha pujat al podi absolut, en el cas del duet que ha estat tercer. Pel què fa a la selecció estatal, ha pujat al podi de totes les modalitats. En el cas del duet olímpic format per les catalanes Gemma Mengual i Ona Carbonell han guanyat la medalla d'or, el duet mixt format per Pau Ribes del C.N.Granollers i per Berta Ferreras del C.N.Kallipolis també han estat medalla d'or en la competició absoluta i la medalla de plata ha estat per la selecció en equip i combo, essent Japó el campió. 
 
Pel què fa a la competició infantil el C.N.Granollers ha estat el tercer classificat de la general. En solo la medalla de bronze ha estat per Iris Tió del C.N.Kallipolis i en duet la plata ha anat a parar a mans del C.N.Granollers. En el cas de l'equip el C.N.Granollers ha estat medalla d'or i el C.N.Kallipolis medalla de plata i en combo el podi ha estat completament català amb el C.N.Kallipolis medalla d'or i bronze i el C.N.Granollers la medalla de plata.