ARTÍSTICA GLASGOW 2018 - Berta i Pau, duet mixt lliure de bronze

Data publicacio
Foto
pau i berta podi duet lliure glasgow 2018
Body

Una nova medalla pels catalans Berta Ferreras i Pau Ribes a la final del duet mixt lliure del Campionat d'Europa de Glasgow 2018. La parella ha aconseguit una puntuació de 85.4333 i han pogut pujar al tercer esglaó del podi continental. La plata ha estat per la parella italiana 90.7333 i l'or pel duet rus amb 92.4000. 

Pau Ribes del CN Les Franqueses i Berta Ferreras del CN Kallípolis han aportat dues medalles a la delegació. Dos bronzes, en tècnic i lliure, que els consagra com un dels millors duets del continent. Per la seva banda, la catalana Paula Ramírez del CN Kallípolis ha nedat el duet lliure amb Sara Saldaña aconseguint la quarta posició. El solo de la joveníssima Iris Tió, nedadora junior de només 15 anys, ha estat la sensació del matí a la piscina de natació sincronitzada aconseguint una meritòria 4a posició amb 89.6000. Iris Tió ha estat acompanyada de la tècnica de la Federació Catalana de Natació, Paula Klamburg. 

 

La competició de natació artística posa el seu punt i final a Glasgow 2018 amb la bona impressió que ha mostrat la selecció estatal, quedant 4es molt a prop del podi en totes les disciplines i aconseguint dues medalles en duet mixt i una en combo. FELICITATS