AAOO - Gran jornada al Campionat de Catalunya OPEN

Data publicacio
Foto
AAOO Barcelona
Body

Aquest dissabte tanca amb una gran jornada de competició al Moll de la Fusta de Barcelona. Centenars de nedadors i nedadores han participat a la 91a Travessia al port de Barcelona que a la vegada ha estat Campionat de Catalunya, Copa d'Espanya, Copa d'Europa i Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona.

En la prova de 5 km infantil el podi masculí ha estat format per Sergi Gómez i Vicente Vilches del CN Premià i en el femení per Queralt Velasco del CN Terrassa i Elsa Sánchez i Lucia Romero del CN Caldes. En 5 km junior 1 (2001-2002) masculí el primer classificat ha estat Pol Yagües del CN Sabadell, el segon Eric Vilaregut del CN Sabadell i el tercer Lluís Escrits del CN Granollers. En la categoria femenina d'aquesta prova l'or ha estat per Laura Rodríguez del CN Igualada, la plata per Clàudia Giralt del CN Sant Andreu i el bronze per Júlia Tomico del CN Mataró.

A la cursa de 10 km junior 2 el campió ha estat Arnau Honrubia del CN Sant Andreu i la campiona Núria Vera del CN Granollers. Per últim, a la categoria absoluta masculina de 10 km el primer classificat ha estat Guillem Pujol del CN Mataró, el segon Pol Gil del CE Mediterrani i el tercer Adrián González del CN Mataró, i en la femenina Ainhoa Benavente del CN Cervera ha guanyat la primera posició i Núria Vera del CN Granollers la segona.