AAOO-GRAN FONS - 91a Travessia al port de Barcelona, Ct de Catalunya, Copa d'Espanya, Copa d'Europa i Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona

Data publicacio
Foto
CARTELL TRAVESSIA AL PORT DE BARCELONA
Body

5 competicions en una sola. El dissabte 30 de juny el Moll de Barcelona acollirà la 91 travessia nedant al Port de Barcelona. El clàssic del CN Atlètic-Barceloneta, que aquest any s'ha convertit en una super prova d'aigües obertes incloent 5 competicions en una sola. I és que la travessia al Port de Barcelona també serà Campionat de Catalunya, etapa de la Copa d'Espanya, etapa de la Copa d'Europa i Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona. 

 

A les 9.30 h es donarà el tret de sortida a la prova dels 5 km, tant en categoria masculina com femenina que serà Campionat de Catalunya per les categories infantil i Junior 1 i Copa d'Espanya. A les 12.30 h serà el torn dels 10 km essent Campionat de Catalunya en categoria absoluta i Junior 2 i també etapa de la Copa d'Europa i de la Copa d'Espanya. Els masters nedaran la distància de 2,5 km pel Campionat de Catalunya. Nedadors que sovint pugen als podis de campionats d'Espanya com Guillem Pujol, Judith Navarro, Roger Rabassa, Pol Gil i fins i tot Mireia Belmonte estan inscrits en aquesta súper competició d'aigües obertes.

 

91 TRAVESSIA NEDANT AL PORT DE BARCELONA

CAMPIONAT DE CATALUNYA D'AIGÜES OBERTES