ELECCIONS ESTAMENTS FCN

Cos

La Junta Directiva de la FEDERACIÓ CATALANA DE NATACIÓ ha aprovat per unanimitat dels seus membres, en data 21 d’octubre de 2019, convocar eleccions per escollir els representants dels estaments d’esportistes i tècnic. El procediment per escollir aquests representants serà a través d'eleccions amb un sufragi lliure, presencial, directe, igual i secret, entre els membres de cada estament, per una majoria de vots i per un període de 4 anys.

La data de les votacions serà el dijous 21 de novembre de 2019 a la seu de la FCN, carrer Diputació 237 baixos 1a de Barcelona, de les 13:00 a les 19:00 hores.

Aquest procés electoral és el primer cop que es durà a terme, ja que per primera vegada l'Assemblea de la FCN tindrà membres dels estaments d'esportistes i tècnics. En aquest sentit, i apel·lant al compromís i responsabilitat de totes les persones que formen aquesta gran família de la natació catalana, fem una crida a la participació amb l'ànim de dotar de veu i vot als diferents estaments de la nostra Federació.