Junta Directiva

President
Enric Bertrán i Campañá
Tota una vida esportiva vinculada a la F.C.N., nedador i waterpolista del CN MONTJUÏC, internacional juvenil, junior i absolut de waterpolo, entre d’altres fites sis vegades campió d’Espanya de clubs, Sots-Campió d’Europa de clubs (1978), Sots-Campió de la Recopa d’Europa de clubs (1982) i Campió d’Europa de Seleccions Nacionals Juniors (1980). Llicenciat en Dret per La universitat de Barcelona, administrador i director d’un despatx professional format per corredoria d’assegurances, assessoria fiscal, legal i departament de recursos humans. Llarga experiència en el món directiu que s’inicia com a membre de l’Assemblea de la RFEN de 1984 a 1988 com a representant de l’estament d’esportistes, vocal de la Junta Directiva del CN Montjuïc de 1986 a 1990 i Vicepresident de la Divisió de waterpolo de la RFEN de 1996 a 2004. Dins la FCN com a President del Comitè d’Apel·lació des de 1995, Vicepresident de la Junta Directiva de 1997 a 2008, i PRESIDENT de la FCN des del 2008. També ha estat membre de Junta Directiva de la UFEC des del 2009 i Vicepresident de la UFEC des del 2013. Des de les darreres eleccions a la RFEN, celebrades el passat mes d'octubre de 2016, és vicepresident 1r de la seva Junta Directiva. I des del 2016 també és membre de la Legal Commission de la LEN.
Vicepresident 1r Esportiu
Pere Robert i Font
Waterpolista del CN Mataró i del CN Montjuïc. Olímpic a Moscú, Los Angeles i Seül, cinc cops campió d’Espanya i sots-campió d’Europa amb el CN Montjuïc. Vicepresident de la RFEN i membre de la seva Junta Directiva des de 1996. Team Leader de la selecció estatal masculina de waterpolo des del 1990 i en els cinc darrers JJOO. Llicenciat en Ciències Empresarials a ESADE.
Josep Oriol Rusca i Nadal
Vicepresident Institucional
Josep Oriol Rusca i Nadal
Secretari de la darrera Junta Directiva de la FCN. Llicenciat en Dret per la Universitat Autònoma de Barcelona, Màster en Dret Penal i Ciències Penals per la Universitat de Barcelona. Degà (2013-2017) del Col·legi d'Advocats de Barcelona i President del "Senado del Consejo General de la abogacía española".
Vicepresident Econòmic
Tresorer - Ramon Bosch i Dalmau
Esportista en diferents disciplines, especialment en aigües obertes del CN Granollers. Enginyer Industrial Superior, especialitat en tècniques energètiques. Assessor empresarial amb llarga experiència en empreses relacionades amb el món de l'organització, processos i tecnologia. Compaginant amb la docència com professor associat a la UAB en el grau d'Empresa i Tecnologia.
Susana Closa
Vicepresidenta Social
Promoció corporativa - Susana Closa i Castella
Ha estat saltadora del CN Barcelona i membre de la seva Junta Directiva en el període 2007-2011. Actualment és Vicepresidenta esportiva del CN Barcelona. Presidenta del Comitè de Salts de la Federació Catalana de Natació (2008-2018). És directora de l'Administració Pública i llicenciada en INEF amb un màster en Gestió Esportiva.
Lídia Flaqué i Centelles
Secretaria
Lídia Flaqué i Centelles
Nedadora i waterpolista del CN Montjuïc, tres cops campiona d’Espanya de natació i internacional absoluta. Directora de la competició del waterpolo femení al Campionat del Món de Barcelona 2003 i 2013. Presidenta del Comitè de Waterpolo de la Federació Catalana de Natació (2008-2018). És llicenciada en Ciències de l’Educació.
Àlex Amorós i Roca
Vocal President Comitè de Natació
Àlex Amorós i Roca
Esportista al CN Catalunya entre el 1983 i el 1991. Secretari i Vicepresident de la Junta Directiva del CN Catalunya des de l'any 1994 fins al 2005. Soci Fundador del CN RadikalSwim. Vocal a la Junta Directiva de la Secció de Natació del CN Sabadell. Diplomat en Ciències Empresarials per la UB i Màster en Assessoria i Consultoria Immobiliària per la UB. EFA European Financial Advisor i CEFA. Feina actual Director Relació Institucions BBVA.
Sergi Borrell
Vocal President Comitè de Waterpolo
Sergi Borrell i Sánchez
Nedador i waterpolista del CN Sant Andreu. Àrbitre internacional de waterpolo, participant en dos Jocs Olímpics. Vocal de waterpolo del Comitè Català d’Àrbitres 2004-2008. Vinculat al món assegurador, ha estat tècnic en subscripció de riscos industrials.
Núria Ayala
Vocal Presidenta Comitè de Natació Artística
Núria Ayala i Mitjavila
Nedadora del CN Kallípolis, olímpica a Seul’88 i Barcelona’92, jutge internacional FINA de natació artística, directora de competició al Campionat del Món BCN2013, i vocal jutges de natació artística de la FCN. Arquitecte Superior i Màster en estructures per l’UPC.
Ingrid Fontanals
Vocal Presidenta Comitè de Salts
Íngrid Fontanals i Muñoz
Saltadora internacional, membre de la Junta Directiva del CN Barcelona. Jutge internacional, membre de l’Àrea de Salts de la RFEN. Directora de competició de Salts al Mundial Barcelona 2013. Diplomada en Logopèdia. Professora a l’UAB al màster de Logopèdia.
Sergi Aznar
Vocal President Comitè de Màsters
Sergi Aznar i Marín
Nedador del CN La Jonquera, CN Figueres, CN Sant Andreu, CN Montjuïc i CN Terrassa. Més de 15 vegades internacional. Entrenador Nacional de Natació. Mestre d’Educació Física. Fundador i Director tècnic del CN Swimfaster Salt. Nedador màster.
Sergio Galindo i Moreno
Vocal President Comitè d'Àrbitres
Sergio Galindo i Moreno
Àrbitre de waterpolo del Comitè Català des de l'any 2002, nacional (RFEN) des del 2006 i internacional LEN i FINA des del 2012. Vocal de waterpolo del Comitè Català d'Àrbitres des de l'any 2011 i president des de l'any 2015. Membre de l'Assemblea de la RFEN des del 2016. Nedador i waterpolista del CN Sant Feliu des dels 8 anys. Diplomat en Relacions Laborals (UAB), Màster en Gestió de la Qualitat (UPC). Post Grau en Seguretat i Salut Laboral (UPF-UPC) i actual responsable de Qualitat - PRL i Planificació Industrial d'una empresa metal·lúrgica.
Delegat Territorial Barcelona
Jaume Roca i Ferrer
Nedador i waterpolista del CE Mediterrani. Directiu de les seccions esportives i membre de Junta Directiva en diferents etapes, és president del CE Mediterrani des de finals del 2008. Ha estat president de la comissió de waterpolo de la Federació Catalana de Natació. Vicepresident social de la darrera Junta Directiva de la Federació. Vinculat professionalment de sempre al món del comerç i empresa.
Delegat Territorial Tarragona
Francesc Bordas i Planas
Entrenador superior de Natació i Diplomat en Graduat Social per la Universitat Rovira i Virgili. Vinculat al Club Natació Tàrraco com a entrenador dels equips de base fins arribar al primer equip (1988 – 2000), com a Director esportiu (2000 – 2009) i en l’actualitat com a gerent.
Delegat Territorial Girona
Enric Parnau i Teixidor
Nedador i waterpolista del Club Natació Banyoles, entitat en la que actualment ocupa el càrrec de coordinador esportiu. És psicòleg esportiu i psicòleg clínic.
Carles Mas i Masot
Delegat Territorial Lleida
Carles Mas i Masot
Vinculat des de sempre al CN Lleida com a nedador, monitor, entrenador, Director Tècnic i responsable de la gestió d'instal·lacions del CN Lleida. Entrenador Superior de Natació ha realitzat el Postgrau de Gestió i Direcció de piscines per la UAB. Delegat Territorial de Lleida de la Federació Catalana de Natació (2008-2018).
Gemma Soy i Juanola
Vocal
Àrea Social - Gemma Soy i Juanola
Nedadora del CN Olot i des de sempre vinculada a aquesta entitat, l’any 1986 va entrar a formar part de la Junta Directiva. Actualment n’és la Presidenta. Delegada Territorial de Girona de la Federació Catalana de Natació (2008-2016). És llicenciada en Ciències Econòmiques.
Vocal
Repr. Catalunya Central - Josep Ribera i Oliva
Vinculat des de l’any 1998 al CN Manresa com a membre de la Junta Directiva, sent durant 10 anys responsable de la secció de natació i del 2005 al 2013, exercint el càrrec de vicepresident de l’entitat.
Representant de la Federació Catalana de Natació a la Catalunya Central els últims 10 anys (2008-2018)
Professionalment, els últims 20 anys de la seva vida laboral ha estat Cap de vendes i d’Àrea d’una multinacional paperera a la delegació de Catalunya.
Vocal
Representant Terres Ebre - Gemma Pous i Cid
Nedadora del Club Natació Tortosa, segueix vinculada al club formant part de l'organització de la Baixada del Renaixement. Àrbitre de natació des del 2013. Pels seus estudis de música forma part de la Banda Municipal de Tortosa el 2007 i de la Lira Ampostina el 2009. Actualment estudia arquitectura a l'ETSAB.
Vocal
Pres. Com. Centenari, G. i E - Josep Ruiz i Orland
Nedador i waterpolista del CN Atlètic-Barceloneta i vocal de Comunicació de la Federació Catalana de Natació (2008-2018). Durant 30 anys ha estat comentarista de TVE dels nostres esports cobrint esdeveniments internacionals com JJOO, Campionats del Món i d’Europa.
Vocal
Representant Baix Llob. - Jordi Blasco i Gómez
Nedador i waterpolista de l'AESE, CE Mediterrani, CN L'Hospitalet i CN Vallirana. Actualment és Vicepresident del CN Sant Feliu. Entrenador de waterpolo. És Àrea Manager d'empresa de la indústria farmacèutica.
Vocal
Àrea Econòmica - Joan Marimon i Alfaro
Actualment és el Vicepresident primer econòmic del CN Sant Andreu. Prèviament va formar part de la comissió de waterpolo del Club. Vinculat a aquesta disciplina per la pràctica esportiva dels seus dos fills. Membre de la Junta econòmica i Junta directiva de la Federació Catalana de Natació des de 2012. Llicenciat en Ciències Econòmiques per la UAB i Diplomat per l'IESE. Professional de l'empresa privada, en l'àrea de Finances.
Vocal
Representant Vallès - Eduard Escandell i Díaz
Format al CN Caldes, nedador i waterpolista del CN Granollers, club que actualment presideix. MBA en direcció i administració d’empreses, vinculat al món de la consultoria d’empreses en l’àmbit organitzatiu i fiscal.
Vocal
Àrea Social - Cristina Rey i Cerpa
Nedadora internacional del CN Terrassa i Olímpica a Barcelona 1992. Actualment Vicepresidenta esportiva del CN Terrassa. Empresària del sector serveis, en gestió i control de clients.
Vocal
Assessor President - Manel Ibern i Alcalde
Waterpolista, entrenador i gerent del CN Atlètic-Barceloneta. Olímpic a Mèxic 68 i seleccionador de waterpolo d’Espanya (1979-84). Membre dels comitès tècnics de waterpolo de LEN i FINA (1988-1992). Actualment és President del comitè tècnic de waterpolo FINA. Ex-Secretari General de l'Esport. Director d’Esports dels Mundials de Natació de Barcelona 2003 i 2013. Llicenciat en Filosofia i Lletres.
Silvia Casajús
Vocal
Presi. Comitè Formació - Sílvia Casajús i Gómez
Nedadora del CN Barcelona i CN Montjuïc, campiona d'Espanya i internacional absoluta. Presidenta del Comitè de Natació de la Federació Catalana de Natació (2012-2018). Diplomada en Ciències de l'Educació i Post Grau en Pedagogia Terapèutica.